Börjar här igen!

2012-09-28 16:51:18
Nope, Nattstad var ingenting för mig haha. Jag börjar här igen, och så kommer det bli ett jävla bra tag. :)

NY BLOGG

2012-09-07 17:39:48
NY BLOGG! 
 
HTTP://NATTSTAD.SE/ADHDOCHFOTO

Enda personen som får mig på bra humör

2012-09-06 16:30:51
Är så jävla deppig, skolan är sådär för jag orkar inte vara kvar hela dagarna. Blir trött vid typ 1, och då blir jag riktigt förjävlig.. Så jag ringde Kevin, så han kommer hit ikväll efter han har käkat hos sin brorsa. ENDA PERSONEN SOM FÅR MIG PÅ BRA HUMÖR!

haha "are you from america?"

2012-09-05 08:58:28
sitter på bussen till odenplan, haha jag har mina usa converse och min usa tröja, så när jag står ich väntsr på bussen så hör jsg någon fråga "excuse me, but can i adk you something?" jag ba "yeah sure" haha då frågade han "are you from america?" haha "no but i love usa haha" 

-

2012-09-04 12:07:24
Har precis ätit lunch i skolan, och nu har vi rast. Slutar tjugo i två, skriver när jag kommer hem :)

Bilder ifrån farmors 85 årsdag!

2012-09-03 19:59:50


Om allting, skolan, igår!

2012-09-03 16:58:22
Ni ska veta att era kommentarer värmer verkligen! 
Ni peppar alltid, ni finns alltid här även fast vi inte känner varandra. 
Ni är så himla snälla och gulliga så man blir helt paff! :)
Det uppskattas otroligt mycket. ♥

På senaste tiden har uppdateringen sugit någonting som jag inte tänker säga haha, men jag försöker verkligen skriva så ofta jag kan! 
Men det är så jobbigt eftersom jag har en anroid (HTC) nu, och blogg.se appen finns ju inte :/ Och då måste jag gå in på internet i mobilen och hålla på, det blir mycket krångligare och det tar längre tid. Jag hade börjat skriva ett inlägg i morse när jag väntade på bussen, men sen så kom bussen och då gick jag på. Då råkade jag klicka bort det på något sätt, tryckte väll någonstans på skärmen så det försvann. Och då blev jag så lack så jag orkade inte skriva just då. 

Jaja, vad har jag gjort senaste tiden då? Jag har umgåtts med Kevin jätte mycket, han har sovit här säkert 7 gånger och ibland 2-3 dagar irad så jag har inte tänkt på att skriva. 
Han är jätte gullig, och så himla bäst haha! :) 
Vissa dagar har vi gjort sällskap till Karlberg, eftersom han har skola i Häggvik/Sollentuna och jag tar bussen från Karlberg. Så då har vi åkt dit tillsammans, sen åkt vidare. 

För några dagar sen, eller nån vecka jag kommer inte ihåg exakt så åkte ju jag och Emma i min klass in till stan.
Där shoppade jag ganska mycket, fast bara på rea så det blev billigt! ;) 
Köpte pyjamas mjukis byxor, som är super sköna, örhängen, ett linne, en ny piercing till läppen, ett Lil Wayne linne på Punktshop/Punkshop, och lite till som jag inte kommer på just nu. 

Okej, om skolan då. Jag trivs super bra! 
Alla i klassen är jätte snälla och skit roliga, så man har aldrig ångest över att bli utanför eller något sånt. 
Lärarna är jätte snälla och har faktiskt humor som ungdomar, det trodde jag inte haha! 
Aa som sagt, jag trivs skit bra :) 

Idag började vi med det vanliga schemat, så vi slutade klockan 3. Alltså, vid klockan 2 går gränsen för mig, om jag slutar senare än 2 så blir jag på ett jävla humör. 
Så jaa, jag blev skit sur och pratade ingenting. Vi hade musik sista lektionen, och där satt jag & glodde i golvet. Sen tio minuter innan vi slutade, så fick jag panik av allt jävla ljud som kom ifrån gittarrerna och de så jag stack till bussen hem. 
Har väll inte gjort något speciellt sen jag kom hem, gick in på ica och köpte varsin glass till familjen. Snäll som jag är haha, sen köpte jag nappar eftersom jag var så himla sugen på det igår och hade inga. :p

Justfan, igår firade vi min farmor som fyller år. Eller vi firade henne igår, hon fyller 85 idag. 
Så jag, pappa, mamma, brorsan, kusiner, farbror och hans tjej, båda mina fastrar, min kusins 4 barn var där. Tror inte jag glömde någon. :) 
Vi åt tårta och sånt, det var jätte trevligt. Fast jag hatar att jag ska vara så blyg, även när det gäller min egna släkt -.- 

Jag lägger upp bilder från igår senare, ska föra över dom till datorn! :)

Städar, skriversen

2012-09-02 17:07:02
Kom precis hem från farmor, hon fyller 85 i morgon så vi firade henne idag. Skriver om det och helgen senare, håller på att städa lite! :)

RSS 2.0